Over Bonnie & Clyde

Wat/wie zijn Bonnie en Clyde?

Philip, de zaakvoerder en zijn vrouw Isabelle beslisten om een nieuwe trendy zaak op te starten te Ninove. Dit, na hun succesvolle zaak “Restaurant Marjon” te Brakel. Al gauw kwamen ze met een zeer leuke naam en een prachtig concept: Bonnie & Clyde!

De zaak Bonnie & Clyde is gelegen in de Lavendelstraat in het bruisende Ninove, gepaard met een zeer uniek concept en een gezellige sfeer. Het restaurant werd volledig gerenoveerd en kreeg een sprankelend interieur met een leuke toets. Daarbovenop is er achteraan het restaurant een zonnig terras met een mooi uitzicht op de Abdijkerk van Ninove.

Philip heeft al meer dan een kwart eeuw ervaring in de horeca en wordt bijgestaan door zijn vrouw Isabelle om alles steeds goed te laten verlopen. De stiel leerde Philip in hotelschool Stella Matutina te Michelbeke en het destijds alom bekende restaurant “ ’t Oude Kasteel” te Oudenaarde. Ondertussen heeft zijn vrouw ook al jaren ervaring waardoor dit het perfecte team is.

Philip en Isabelle deden een speciale fotoshoot om Bonnie & Clyde opnieuw tot leven te laten komen. Het resultaat, de uitbaters van het restaurant even terug in de tijd in de huid van Bonnie & Clyde uit 1934. Dit kan zelfs in het groot waargenomen worden in het restaurant!

BC

BC